Gå till innehåll
Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Ponny- och Ridklubb

Personal

Hos oss arbetar Verksamhetsansvariga Isa Aronsson tillsammans med övrig personal Angelica Larsson, Eva-Lotta Knutsson, Linnéa Lind, Elin Höggren, Sandra Johansson samt Christina Johansson.

ISA ARONSSON-VERKSAMHETSANSVARIG
Isa har arbetat hos oss sedan 2019 och från och med hösten 2021 är hon verksamhetsansvarig på ridskolan. Hon är utbildad Hästskötare, Svensk ridlärare SLR I samt provledare i Grönt kort. Hon brinner lite extra för utveckling av den unga individen, både häst & människa!
Under hösten -23 och våren -24 utbildar Isa sig till Svensk ridlärare SLR II men hon kommer att ha någon lektion i veckan samt specialhopp varannan onsdag.

ANGELICA LARSSON - INSTRUKTÖR och STALLPERSONAL
Angelica har varit hos oss sedan hösten 2020 och jobbar med stalltjänsten, är behjälplig i stallet inför lektioner samt har nybörjarlektioner. Hon har ridit i unga år men har nu tagit upp sitt häst- och ridintresse igen. Angelica har god kännedom om ridskolan och ridklubben. Angelica har nybörjarlektioner på onsdagar.

EVA-LOTTA KNUTSSON-HOPPINSTRUKTÖR
Eva-Lotta har haft träningsgrupper i hoppning hos oss i många år. Hon är en meritad ryttare med stora framgångar till och med medelsvår hoppning. Eva-Lotta är en stjärna på att alltid lyckas plocka fram det där lilla extra ur varje ryttare. Eva-Lotta har hoppträning varannan onsdag.

CHRISTINA "TINA" JOHANSSON-DRESSYRINSTRUKTÖR
Tina är den som håller i dressyrspecialen varannan torsdag och hon är mycket kunnig inom området. Tina har utbildat samt tävlat tom Prix S:t George i dressyr men också inom hoppning och fälttävlan. Hon är MSVB domare, överdomare i dressyr samt utbildad stallchef. I dag har hon dels elever på hemmaplan men man hittar henne även i flera olika ridhus hållandes dressyrträningar. Sen många år driver hon också seminstation i Lilla Heda där det föds ett antal föl varje år, både egna och andras. Man ser sällan Tina i något annat än hästkläder och hennes motto är ”man måste ha roligt för att orka ha tråkigt”

ELIN TORSTENSSON-STALLTJÄNST
Elin är den som ser till att våra ridskolehästar får bästa omsorgen. Hon sköter stalltjänsten på morgonen och ser till att hästarna kommer in igen, lagom till middag och lektioner. Elin som har hästar som sitt livs största intresse har utbildat sig inom hästhållning och jobbat som hästskötare, bland annat i England. I hennes utbildning ingick även gårdsarbete, traktorkörning och tappskokompetens.

LINNEA LIND - INSTRUKTÖR
Linnea arbetar hos oss som ridinstruktör på måndagar. Linnea har ridit på ridskolan under många år och var fram till och med år 2021 ordförande i vår ungdomssektion.

ELIN HÖGGREN - INSTRUKTÖR
Elin arbetar hos oss som ridinstruktör men har även viss stalltjänst samt vikarierar för Isa under hennes frånvaro pga utbildning. Elin kommer att ha lektioner tisdag, torsdag, fredag och söndag de dagar inte Isa har lektionerna. Elin har precis som Linnea ridit på ridskolan under många år och var även hon med i ungdomssektionen.

Publicerad: 2022-09-09

Senast uppdaterad: 2023-10-10

Författare: Christel Abrahamsson

Postadress

Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Rödje 2
363 91 BRAÅS

 

Kontakta oss

Telefon: 0474-306 26
Mail:
ridskolan.bpk@gmail.com
kassor.bpk@gmail.com
sponsor.bpk@gmail.com
valberedning.bpk@gmail.com

Swish: 123 030 56 15

Bankgiro: 5454-1248