Gå till innehåll
Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Ponny- och Ridklubb

Rida lektion

Vad roligt att just du valt att komma till vår ridskola! Nu börjar en spännande resa för dig som ryttare oavsett vilken nivå du än börjar på eller vilket ditt mål med ridningen är.

Hos oss möter du fantastiska hästar av olika storlek, karaktär och utbildningsnivå. Allt för att du ska få så stor variation i din egen utveckling såväl i stallet som uppsuttet.

I ordinarie ridgrupp kan du rida en eller flera gånger i veckan. Lektionerna som består av allsidig träning varieras mellan dressyr, hoppning, uteritter, sits- och balansträning samt teoretisk rid- och hästkunskap. För den som vill utvecklas extra inom dressyr respektive hoppning finns hopp- och dressyrspecial med färre elever i grupperna.

I terminsavgiften ingår en teorivecka per termin på påsklov respektive höstlov.

Utöver ridning i grupp finns möjlighet att rida privatlektion för valfri ridlärare. Du får då full fokus på dig, din ridning och dess utveckling. Privatlektion kan bokas på så väl ridskolehäst som den egna hästen.

De som rider i vår verksamhet måste vara medlem i Braås P&R för att vara försäkrad och för att klubbens försäkring ska gälla vid eventuellt olycksfall.

Nya elever och nybörjare har möjlighet att prova rida lektion hos oss några gånger innan man bestämmer sig för att binda upp sig på en hel termin. Vill man utnyttja möjligheten att prova några gånger betalar man medlemsavgift samt fyra lektionstillfällen, inget avdrag eller återbetalning är aktuellt. Väljer du därefter att binda upp dig eller om du väljer att binda upp dig direkt men ångrar dig under terminens gång gäller fyra veckors uppsägningstid.

Publicerad: 2022-09-09

Senast uppdaterad: 2022-12-04

Författare: Christel Abrahamsson

Postadress

Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Rödje 2
363 91 BRAÅS

 

Kontakta oss

Telefon: 0474-306 26
Mail:
ridskolan.bpk@gmail.com
kassor.bpk@gmail.com
sponsor.bpk@gmail.com
valberedning.bpk@gmail.com

Swish: 123 030 56 15

Bankgiro: 5454-1248