Gå till innehåll
Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Ponny- och Ridklubb

Dressyrträning

Vi håller dressyrträningar i ridskolans regi på olika nivåer varannan torsdag för Christina "Tina" Johansson. Det finns även möjlighet att starta fler grupper om intresse finns! Kontakta ridskolan för intresseanmälan: ridskolan.bpk@gmail.com

Vi är även glada över att ha Piroschka Fasching som extern dressyrtränare. Hon kommer till oss ungefär en helg i månaden för träning.

INTERN TRÄNARE
Christina "Tina" Johansson
har mycket stor erfarenhet av att träna dressyrekipage. Hon har utbildat samt tävlat t.o.m. Prix S:t George i dressyr men också inom hoppning och fälttävlan. Hon är MSVB domare, överdomare i dressyr samt utbildad stallchef.

Tina har dressyrträning på torsdagar, jämn vecka. Här kan både de med egen häst och de som rider ridskolehäst vara med.

EXTERN TRÄNARE
Piroschka "Piven" Fasching
besöker oss ungefär en helg i månaden för att hålla dressyrträning. Piven är bland annat utbildad på Strömsholm, hon har jobbat som ridlärare och tränare i många år. Piven som har ett gott öga för varje ekipage håller träningar i dressyr/markarbete och hon har själv tävlat på medelsvår nivå.

Alla är välkomna att vara med, oavsett utbildningsnivå, på träning i dressyr eller markarbete. Piven lägger upp träningen efter dina önskemål, behov och målbild. Hon är väldigt bra på att se var just du är i din ridning men också öppen för om du har något specifikt du vill träna på.

Vill du vara med och träna kontakta Martina Strömberg 076-841 77 60. Du anmäler till en träning i taget och anmälan är bindande.

Träningen är 45 minuter och kostar 590 kr alt 30 minuter och kostar 440 kr plus anläggningsavgift, info kring pris och betalning hittar du under "anläggningskort".

Publicerad: 2022-10-23

Senast uppdaterad: 2024-03-24

Författare: Christel Abrahamsson

Postadress

Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Rödje 2
363 91 BRAÅS

 

Kontakta oss

Telefon: 0474-306 26
Mail:
ridskolan.bpk@gmail.com
kassor.bpk@gmail.com
sponsor.bpk@gmail.com
valberedning.bpk@gmail.com

Swish: 123 030 56 15

Bankgiro: 5454-1248