Gå till innehåll
Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Ponny- och Ridklubb

Ridskolan

Braås ridskola välkomnar alla – från de som vill lära sig ridningens grunder till de ryttare som vill ta ridningen till en högre nivå.

Vi erbjuder ridlektioner till barn, ungdomar samt vuxna. Ridskolan är till för alla och vi tar emot elever i alla åldrar och på alla nivåer. Vi har ridgrupper för såväl nybörjare som mycket erfarna. För de som vill utvecklas ytterligare finns träningsgrupper i dressyr och hoppning. Vi har elever med höga ambitioner så väl som elever som rider för det sociala samspelet mellan häst och ryttare.

Det finns en ridgrupp som passar alla och vår personal hjälper gärna till att hitta rätt nivå oavsett om du är nybörjare eller har tidigare kunskaper inom ridning. Vi är måna om att alla elever ska rida i en grupp som har en kunskapsnivå som känns bekväm – tveka inte att säga till om du tycker du hamnat fel.

Hos oss bedriver vi lektionsridning kvällstid måndag till fredag samt söndag eftermiddag. Specialhoppning onsdag kväll samt dressyrspecial torsdag kväll. Vi har 14 ridskolehästar och ca 130 uppsittningar i veckan.

Ridskoleverksamheten bedrivs inom Svenska ridsportförbundet riktlinjer.

Välkomna till oss på Braås Ponny- & ridklubb

Publicerad: 2022-08-30

Senast uppdaterad: 2024-05-23

Författare: Christel Abrahamsson

Postadress

Braås Ponny- och Ridklubb
Braås Rödje 2
363 91 BRAÅS

 

Kontakta oss

Telefon: 0474-306 26
Mail:
ridskolan.bpk@gmail.com
kassor.bpk@gmail.com
sponsor.bpk@gmail.com
valberedning.bpk@gmail.com

Swish: 123 030 56 15

Bankgiro: 5454-1248